Juridiske kurser som del af din obligatoriske efteruddannelse

JUC er Skandinaviens førende inden for juridisk efteruddannelse.
I mere end to årtier har advokater valgt kurser hos JUC for løbende kompetenceudvikling. Vi bestræber os på, at udvikle kurser, der giver dig teoretisk indsigt og værktøjer, som du kan bruge i din professionelle kontekst.

Advokater skal have mulighed for at vælge kurser som en del af din obligatoriske efteruddannelse, der er relevante, der hvor du befinder dig i din karriere. Derfor har vi både grundkurser, specialistkurser og årlige opdateringer, der har til formål at klæde dig på til at håndtere morgendagens arbejdsopgaver.


Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.