Søger du juridiske kurser i ansættelsesret og arbejdsret? Hos JUC kan du vælge mellem en række kurser, hvor du bliver opdateret på bl.a. lovgivning og praksis inden for ansættelsesret og arbejdsret.

Kurser i ansættelsesret og arbejdsret

Ansættelsesretlige kurser

JUC specialiserer sig i juridiske kurser inden for bl.a. ansættelsesret og arbejdsret. Vi kan være en værdifuld ressource for både arbejdsgivere og arbejdstagere, da ansættelsesret er et komplekst område, der kan have betydelige konsekvenser, hvis det ikke håndteres korrekt.

JUC tilbyder kurser, der dækker emner som ansættelseskontrakter, diskrimination, arbejdstid og fravær, ferie og barsel samt opsigelse og afskedigelse. De juridiske kurser kan hjælpe dig med at forstå dine rettigheder og forpligtelser i forhold til ansættelsesforholdet.

For arbejdsgivere kan disse kurser være særligt vigtige for, at undgå juridiske problemer og undgå potentielle sager mod dem. Vi kan hjælpe arbejdsgivere med at oprette gyldige ansættelseskontrakter og overholde gældende lovgivning om aktuelle problemstillinger.

JUC kan også hjælpe arbejdsgivere med at forstå, hvornår de kan afskedige medarbejdere, og hvordan man undgår at diskriminere medarbejdere.

JUC's kurser i ansættelsesret og arbejdsret kan dermed være en vigtig ressource for at undgå juridiske problemer og sikre, at både arbejdsgivere og arbejdstagere overholder gældende lovgivning og forstår deres rettigheder og forpligtelser.

Ansættelsesret og arbejdsret

Find dit næste juridiske kursus

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende kurset, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Caroline Tidmand
Kursus- og kommunikationskoordinator
Mobil: +45 28 34 07 86
Email: cat@juc.dk