Kurser i ansættelsesret og arbejdsret

Leder du efter et jurakursus inden for ansættelsesret og arbejdsret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med ansættelsesforhold, international ansættelsret, kontrakter, konflikter, HR, incitamentsordninger, bonusordninger, forhandling, persondata, M&A, arbejdsforhold, kollektiv arbejdsret m.v.

De typiske deltagere er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, virksomhedsjurister, konsulenter, HR-folk, administrationsfolk og andre, som berører ansættelsesret og arbejdsret i deres daglige arbejde. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og administrativ praksis inden for de juridiske områder.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for ansættelsesret og arbejdsret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og jurister.