Kurser i digital tinglysning

Leder du efter et jurakursus inden for digital tinglysning eller opdateringer af tinglysningssystemet? Herunder finder du en oversigt over markedets største udbud af aktuelle kurser for dig, som arbejder med tinglysning af fast ejendom, pantebreve, boliglandbrug, persondata og andre tinglysningsdokumenter.

Deltagerne er både fra den private og offentlige sektor og arbejder til dagligt med tinglysningssystemet eksempelvis inden for den finansielle sektor, matrikulære sager eller planloven. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis fra tinglysningsretten og administrativ praksis – herunder de tre årlige opdateringer i tinglysningssystemet og praktisk ekspedition af tinglysningsdokumenter. 

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for digital tinglysning, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.