Arbejdsgivers kontrolforanstaltninger vs. GDPR og persondatabehandling


Indhold

Lektionen vedrører persondatabehandling ifm. arbejdsgivers foranstaltninger og systemer til kontrol af egne medarbejdere og arbejdsprocesser, og de rammer og retningslinjer der udstikkes i GDPR, herunder informationspligten.

Lektionen tager udgangspunkt i en central afgørelse fra Datatilsynet, om hvorvidt medarbejderne blev informeret tilstrækkeligt om persondatabehandling i forbindelse med kontrolforanstaltninger i TDC. Afgørelsen viser, at der stilles høje krav til informationen.

Udover at beskrive Datatilsynets afgørelse, berører lektionen også de ansættelses- og arbejdsretlige spørgsmål i forbindelse med lovlige kontrolforanstaltninger, herunder:

  • Hvornår er det lovligt at kontrollere medarbejderne
  • Hvilken regulering gælder for kontrolforanstaltninger
  • Hvad skal man særligt være opmærksom på persondataretligt i
    forbindelse med kontrolforanstaltninger


Endelig berøres Datatilsynets rolle i forhold til GDPR og de værktøjer, som Datatilsynet har i medfør af GDPR.

 

Målgruppe

Advokater, advokatfuldmægtige, jurister og andre som arbejder med Persondata og GDPR

 

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
Dette kræver dog minimum 3 gennemførte lektioner, som er fagligt sammenhængende og relevante for din profil.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Journalnummer 2019-41-0042, journalnr. 2019-41-0042, informationspligten, afgørelse fra Datatilsynet

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

1

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning