Basis forløb - Persondata og GDPR


Indhold

I dette Basis forløb i Persondata og GDPR er der fire nøje udvalgte lektioner, hvor du lærer de mest basale processer og får den grundlæggende information og forståelse af grundbegreber om behandling af persondata. 

 

froløbet giver dig b.la.:

  • Viden om hvad en personoplysning er
  • Introduktion til ”retten til at blive glemt”
  • Viden om oplysningsforpligtelsen
  • Viden om hvornår en samtykkeerklæring er nødvendig

 

Du bliver undervist af Brian Nygård Oswald, cand.jur. der har med Persondata og inkasso i over mange år bl.a. som advokat, og som er suveræn til at formidle sin store viden og dybe indsigt, så du får et supergodt overblik på en underholdende måde.

 

forløbet er inddelt i fire lektioner:

Lektion 1 - Grundbegreber

Lektion 2 - Den registreredes rettigheder I

Lektion 3 - Den registreredes rettigheder II

Lektion 4 – Behandlingsgrundlag

 

Målgruppe

Lektionen er relevant for advokater, jurister og entreprenører, der arbejder med persondata og GDPR.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Advokatsamfundets vejledning om behandling af persondata, Datatilsynets vejledning om fortegnelse

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

4

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning