eJUC LEKTIONER I INSOLVENSRET, REKONSTRUKTION OG TVANGSINDDRIVELSER

Leder du efter en online jura-lektion inden for insolvensret, rekonstruktion eller tvangsinddrivelser? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle lektioner for dig, som arbejder med insolvenser, inkasso, konkursboer, kontrakter, tvangsfuldbyrdelser, krav m.v.

De vil typisk være relevant for bl.a. advokater, jurister, advokatfuldmægtige, kuratorer, revisorer og andre fra private virksomheder, som er aktive inden for insolvens, rekonstruktion eller tvangsinddrivelser. Lektionerne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis, domme fra bl.a. Højesteret og den administrative praksis inden for de juridiske områder. Du vil blive undervist af topadvokater, der ofte selv har ført den pågældende sag.

Vælg tre lektioner, som du kunne tænke dig at gennemføre. Lektionerne kan sammensættes på tværs af retsområder, men det er vigtigt, at man kan argumentere for, at der er en emnemæssig sammenhæng mellem de valgte lektioner og din faglige profil. Falder kurserne uden for din faglige profil, kan de ikke godkendes som obligatorisk efteruddannelse jf. Advokatsamfundet.

Når du har gennemført 3 lektioner får du automatisk tilsendt et kursusbevis på den mail som du har opgivet til JUC. De gennemførte lektioner kan kun indberettes som obligatorisk efteruddannelse én gang. 

”eJUC er et vigtigt redskab i mit daglige arbejde. Med et helt online bibliotek med lektioner om principielle domme og afgørelser får jeg et direkte indblik i retspraksis."

SEBASTIAN DUNGE RASMUSSEN, ADVOKAT, BECH-BRUUN

  • Hvem skal være Kurator?
  • Lønmodtagere og rekonstruktion
  • Omstødelse af førtidige betalinger ifm. konkurser - eks. i B&W, Aarhus Flydedok m.fl.
  • Retssager under konkurs-behandling - paralelle søgsmål
  • Tvangsopløsning og genoptagelse af selskaber
  • Virksomhedspant – Cimber Air-dommen