eJUC LEKTIONER I SKATTER OG AFGIFTER

Leder du efter en online jura-lektion inden for skatter og afgifter? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle lektioner for dig, som arbejder med virksomhedskat, kapitalskat, personskat, fondsbeskatning, beskatning af fast ejendom, hensættelser m.v.

De typiske brugere er fra både det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, virksomhedsjurister, advokatfuldmægtige, revisorer, konsulenter, rådgivere og andre, som arbejder med skatter og afgifter til dagligt. Lektionerne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis, domme fra bl.a. Højesteret, og den administrative praksis inden for de juridiske områder. Du vil blive undervist af topadvokater, der ofte selv har ført den pågældende sag.

Vælg tre lektioner, som du kunne tænke dig at gennemføre. Lektionerne kan sammensættes på tværs af retsområder, men det er vigtigt, at man kan argumentere for, at der er en emnemæssig sammenhæng mellem de valgte lektioner og din faglige profil. Falder kurserne uden for din faglige profil, kan de ikke godkendes som obligatorisk efteruddannelse jf. Advokatsamfundet.

Når du har gennemført 3 lektioner får du automatisk tilsendt et kursusbevis på den mail som du har opgivet til JUC. De gennemførte lektioner kan kun indberettes som obligatorisk efteruddannelse én gang. 

”eJUC er et vigtigt redskab i mit daglige arbejde. Med et helt online bibliotek med lektioner om principielle domme og afgørelser får jeg et direkte indblik i retspraksis."

SEBASTIAN DUNGE RASMUSSEN, ADVOKAT, BECH-BRUUN