Årsabonnement til eJUC

Årsabonnement til eJUC

–  eJUC årsabonnement giver dig for kr. 699 pr. md. adgang til alle lektioner
 

Indhold

eJUC er et nyt e-learningskoncept hos JUC, hvor du som bruger får adgang til unikke videolektioner med gennemgang og fortolkning af principielle domme og afgørelser inden for alle retsområder. Gennemgangen foretages af højtstående advokater, som oftest har selv har været en del af retssagerne, der har ført til den pågældende dom eller afgørelse.

Lektionerne har en varighed af 45 minutter, og omfatter både videomateriale, tekster og en afsluttende test. Lektionerne opfylder Advokatsamfundets krav til godkendelse af obligatorisk efteruddannelse.


Med eJUC får du: 
 

  • Den mest fordelagtige pris på markedet for obligatorisk efteruddannelse. For kun kr. 699 ekskl. moms pr. måned får du ubegrænset adgang til alle eJUC lektioner og til opfyldelsen af obligatorisk efteruddannelse 
  • Ingen binding – abonnementsordningen er helt enkel og har ingen binding
  • Nem og fleksibel efteruddannelse Tag præcis den mængde lektioner, som du mangler til din efteruddannelse – Tag lektionerne hvor du vil og når du vil
  • Opdatering med nye principielle domme – Du får adgang til fremtidige principielle domme og afgørelser, da udvalget hele tiden opdateres
  • Relevant for dig – Du får indsigt i de vigtigste og mest principielle domme og afgørelser inden for dit retsområde
  • Høj kvalitet – Lektionerne gennemgås af højtstående advokater, som ofte selv har ført retssagerne
  • Sammensæt selv dine lektioner – Du kan selv sammensætte forskellige lektioner på tværs af alle retsområder, så de passer til din faglige profil og interesser.
  • Enkelte lektioner - En lektion har en varighed på 45 min., der omfatter 3 x 10 minutters video, 2 x 5 minutters tekst (læsning) og en multiple choice test med 5-8 spørgsmål

 

Undervisere

Der er pt. over 150 undervisere tilknyttet til eJUC og flere kommer løbende til. Vi udvælger underviserne efter om de selv har ført sagen som de fremfører, eller f.eks. har møderet for Højesteret, Landsret eller som er anerkendt inden for det område, som de belyser.


Målgruppe

Advokater, jurister og andre som interesserer sig for principielle juridiske domme og afgørelser og baggrunden for disse.


Obligatorisk efteruddannelse

Der er over 275 eJUC lektioner, så du selv kan sammensætte din efterudannelse og kombinere din efteruddannelse ud fra din faglige profil. Du får automatisk udstedt et kursusbevis, som udgøres af 3 eJUC lektioner når du har gemmemført disse.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes. 


Kontakt

Har du spørgsmål til månedsabonnementet så kontakt os genre på ejuc@juc.dk eller på 26 77 05 81. 

Tags: Årsabonnement

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Få indsigt i fordelene ved eJUC

 

Elearning