Private bolighandler - alle 5 lektioner


Indhold

Dette kursus giver en grundlæggende introduktion til berigtigelse af private bolighandler.
Her kommer vi hele vejen rundt om de væsentligste områder i advokatens arbejde ifm. køb og salg af fast ejendom, og du får en introduktion til alle de centrale juridiske spørgsmål og processer.

Berigtigelse af en privat bolighandel er noget som enhver advokat vil komme ud for uanset hvilket retsområde, man er specialiseret i, og som man derfor bør have et rimelig godt kendskab til, og i øvrigt have rimelige kompetencer til at håndtere på kontoret.

Her får du en særdeles kvalificeret indgang til området og bliver klædt på til at tage fat på de juridiske arbejde med private bolighandler, og får overblik over alle de væsentligste retlige principper i alle faser af bolighandlen.

 

Kurset er inddelt i fem lektioner:

Lektion 1 – Den retlige, aktører og adgang til køb
Lektion 2 – Aftaleindgåelse, annullering, fortrydelse og advokatforbehold
Lektion 3 – Principper, faldgruber og mangler
Lektion 4 – Huseftersynsordningen
Lektion 5 – Tidsforløbet og advokatansvaret

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som er nye eller er relativt nye inden for køb og salg af fast ejendom har behov for en grundig introduktion til området, det være sig advokater, jurister, fuldmægtige, paralegals advokatsekretærer, ejendomsmægler eller andre ansatte irt. Køb og slag af fast ejendom.

 

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Erhvervelseslovens § 1, Sommerhusloven, EML § 24, EML § 25, forbrugerbeskyttelseslovens § 7, Lejelovens § 7, gensidighedsprincippet, mangler ved fast ejendom, Forbrugerbeskyttelseslovens § 2, stk.1, Huseftersynsordning, tilstandsrapport, elinstallationsra

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

5

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning