Grundkursus i Sagsportalen - alle lektioner


Indhold

Du bliver guidet igennem den digitale retsbehandling i sagsportalen og med udgangspunkt i en ganske almindelig retssag klæder Brian Nygaard Oswald, cand.jur., dig effektivt på til at arbejde med minretssag.dk.

I kursusrækken kommer du blandt andet i dybden med, hvordan du anlægger en sag på minretssag.dk, sagens gang i retten, og hvordan du kærer og anker, mv. Derudover lærer du om Databeskyttelsesloven, så du er sikker på at overholde reglerne om persondata, ligesom du (ikke mindst) får praktiske tips til, hvordan du bruger de tekniske elementer mest effektivt.

Kurset er inddelt i seks lektioner:
Lektion 1 - Generelt
Lektion 2 - Opstart af en sag
Lektion 3 - GDPR og persondata
Lektion 4 - Skærmdumps, filer mv.
Lektion 5 – Sagens gang i retten
Lektion 6 – Kære og anke

 

Målgruppe

Til dig, der er ny i forhold til minretssag.dk (sagsportalen), dvs. at du enten aldrig har arbejdet i sagsportalen eller kun har gjort det lidt - og som ønsker at blive bedre og mere effektiv i arbejdet med portalen.
 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes på JUC Learning.

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
Dette kræver dog minimum 3 gennemførte lektioner, som er fagligt sammenhængende og relevante for din profil.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Retssagsbehandling, sagsportalen, processkrift, stævning, minretssag.dk, minretssag, frist, bilag, digital hovedforhandling, svarskrift, indlevering, Retssagsbehandling, sagsportalen, processkrift, stævning, minretssag.dk, minretssag, frist, bilag, sagsem

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

6

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning