Grundkursus i udbudsret 5 – Indkøb under light-regimet


Indhold

Dette er lektion 5 ud af 6 i Grundkursus i udbudsret.
Det samlede kursus giver en grundlæggende indføring og overblik over udbudsretsområdet og de forskellige faser i arbejdet med offentlige udbud, herunder de væsentligste elementer og udledninger af Udbudsretsloven.

 

I denne femte lektion handler det om indkøb under ”Light-regimet”, som er en betegnelse for en række sociale og andre specifikke tjenesteydelser, som er særskilt reguleret i udbudsloven.

 

Der er tale om tjenesteydelser, såsom visse sociale, sundhedsmæssige og uddannelsesmæssige tjenesteydelser, som leveres i en sammenhæng, der varierer kraftigt fra medlemsstat til medlemsstat, og som derfor i deres natur har en begrænset grænseoverskridende interesse.

 

Der er derfor oprettet en særlig ordning, som kan anvendes i forhold til disse indkøb under light-regimet, hvor reglerne er lempeligere end reglerne i udbudslovens afsnit II om offentlige indkøb over tærskelværdien.

 

Emner er bl.a.:

  • Udbudslovens §186-189
  • Tjenesteydelser under light-regimet
  • Tærskelværdier for light-regimet
  • Tildelingskriterier
  • Minimumstidsfrister
  • Kontrakttildeling og afslutning af proceduren

 

Målgruppe

Alle der arbejder med udbudsret, f.eks. advokater og fuldmægtige fra advokatvirksomheder og rådgivere, men ikke mindst fra offentlige ordregivere eller private virksomheder, der optræder som ordregiver eller tilbudsgivere 

 

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
Dette kræver dog minimum 3 gennemførte lektioner, som er fagligt sammenhængende og relevante for din profil.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Udbudsloven, light-regimet, lightregimet, offentligt udbud, begrænset udbud, innovationspartnerskaber, tærskelværdier i light-regimet, tildelingskriteterier, konkurrencepræget dialog, projektkonkurrencer, rammeaftaler, Orkideen mod Horsens Kommune, 17/005

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

1

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning