Grundlæggende kursus i ansættelsesret - alle lektioner


Indhold 

På dette grundkursus i ansættelsesret bliver du taget gennem de typiske problemstillinger i et ansættelsesforhold fra start til slut. De individuelle lektioner sætter spot på problemstillinger, som er nødvendige at forstå og beherske. Samtidig er emnerne udvalgt efter, at de er typiske og ofte opstår for praktikere, som beskæftiger sig med ansættelses- og arbejdsret, hvad enten det er på arbejdsgiver- eller medarbejderside.

Det kan nemlig være svært at navigere inden for området. Der findes omkring 80 forskellige stykker lovgivning, som er relevant for den ansættelsesretlig lovgivning! For at give dig det nødvendige overblik, har vi i tæt samarbejde med underviseren, Mette Klingsten udvalgt emnerne, så du ikke farer vild og forstår de væsentligste problemstillinger og løsninger.  

Ambitionen er, at du skal kunne arbejde selvstændigt med området efter du har været igennem alle lektionerne. Det betyder, at der lægges vægt på, at du får en solid allround viden inden for HR- og ansættelsesretlige forhold og at du præsenteres for mange eksempler, som rammer lige ned i de udfordringer som du selv sidder med.

Grundkurset udgøres af syv lektioner, og hver lektion har både videoer, tekster og en test, så du er sikker på, at du får belyst områderne fra flere vinkler og at du kan sikre dig, at du har godt styr på området.

Emner på de forskellige lektioner er:

Lektion 1 - Introduktion
Lektion 2 -Ansættelse
Lektion 3 - Det løbende ansættelsesforhold
Lektion 4 - Ferie
Lektion 5 - Konkurrencebegrænsende klausuler
Lektion 6 - Diskrimination 
Lektion 7 - Opsigelse/bortvisning 

 

Målgruppe

Advokater, fuldmægtige, HR-profiler, jurister og andre, som ønsker at komme hele vejen rundt om HR-disciplinen og ansættelsesretlige forhold i en virksomhed, hvad enten du arbejder i en virksomhed- eller på medarbejderside.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
Dette kræver dog minimum 3 gennemførte lektioner, som er fagligt sammenhængende og relevante for din profil.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

7

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning