Køb og salg af andelsboliger - alle 5 lektioner


Indhold

Dette kursus giver en grundlæggende introduktion til andelsboligformen og til køb og salg af andelsboliger,

Kurset adresserer således den rådgivningssituation, man som advokat skal håndtere ifm. med køb og salg af andelsboliger, og kommer rundt om alle de centrale juridiske og processuelle spørgsmål ifm. med gennemførelse af en handel.

Der gives en grundig introduktion til selve andelsboligformen, hvordan har udviklet sig historisk set, finansieringsformen og ikke mindst prismodeller for andelsboliger, centreret om maksimalprisprincippet og hvorledes henholdsvis forbedringer og mangler kan påvirke prissætningen

Her får du en særdeles kvalificeret indgang til området og får overblik over alle de væsentligste retlige principper i alle faser af en andelsbolighandel.

 

Kurset er inddelt i fem lektioner:

Lektion 1 – Introduktion, adgang til køb, fortrydelse og formularer

Lektion 2 – Maksimalprisprincippet

Lektion 3 – Forbedringer

Lektion 4 – Overdragelse og overpris

Lektion 5 – Mangler

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med køb og salg af andelsboliger, dvs. såvel advokater, advokatfuldmægtige og advokatsekretærer, såvel som ansatte hos ejendomsmæglere og andelsboligselskaber og organisationer, der bevæger sig på andelsboligmarkedet.

Kurset henvender sig både til de uerfarne, som kan få en grundig indføring, men der er også mange pointer og indhold, som er relevante for den mere rutinerede på dette marked.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionerne kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Erhvervelseslovens § 1, Overdragelsesaftale (Køb/salg af andelsbolig), Andelsboligloven § 5, stk.1., TBB2018.423, U2013.1093H, U2009.2128H, U2010.691H, GD 2009/39H, U2012.1429Ø, TBB 2013.596Ø, U2016.436V, Andelsboligloven § 5, stk.13, Andelsboligloven § 6

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

5

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning