Kursus i Digital entrepriseret - alle lektioner


Indhold
 

Hvad er egentlig advokatens rolle i den praktiske virkelige verden med det digitale miljø? Det får du svar på i dette kursus.

Kurset gennemgår også den juridiske tunge del med krav og ansvar i forhold til de regler, som gælder og hvilke roller de enkelte implicerede spiller, især projekteringslederens rolle, og hvilken rolle IKT-koordinatoren har.

Du kommer gennem en lektion om det digitale grundlag og entydigheden i udbudsret, forrang ved uoverensstemmelser i forhold til at komplementere beskrivelser. Dernæst de konkurrenceretlige udbudsregler og herunder udbudsgrundlaget, samt honorar, så man som bygherre ikke betaler flere gange for den samme ydelse.

Kurset bringer dig også gennem det praktiske miljø i forbindelse med udførelsen og ser på hvordan BIM indgår som bevis og bevissikring.

 

Kurset er inddelt i fire lektioner:

Lektion 1 – Advokatens rolle, det digitale miljø og rettigheder
Lektion 2 – Krav, ansvar og roller
Lektion 3 – Det digitale udbudsgrundlag og honorar
Lektion 4 – Udbud, honorar, Bim som bevis

 

Målgruppe

Advokater, jurister og entreprenører, der arbejder med entrepriseret og byggeri.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionerne kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
 

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: BIM, UfR 1999.1762 ØL, artikel UfR 2000.B.196, UfR 2019.12 SH, BB 2019.754, BIM7AA, BSF-guide for kvalitet – maj 2020 side 23 digitalt byggeri, Niels Falk artikel – 8/4-20 - Hvad er blockchain?, AB 18 §§ 6, stk. 3, og 1INDSÆT TAGS FRA LEKTIONSBESKRIVELSE

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

4

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning