Simonsen & Weel mod Region Nordjylland og Region Syddanmark


Indhold

Denne lektion sætter fokus på rammeaftaler og på, hvor vi står efter, at Klagenævnet for Udbud i januar 2020 sendte en række præjudicielle spørgsmål om rammeaftaler afsted til EU-Domstolen i Simonsen & Weel-sagen. Lektionen kan ses selvstændigt eller i forlængelse af lektionen om Autoritá Garante-dommen (med Anja Piening). I lektionen trækkes – udover de juridiske pointer – også en række praktiske pointer op om brugen af rammeaftaler. Desuden giver Helle Lorentsen Bøgeskov sin vurdering af, hvordan EU-Domstolen må forventes at besvare de præjudicielle spørgsmål. 

 

Målgruppe

Lektionen er relevant for advokater og jurister, der arbejder med udbudsret, samt alle der arbejder med udbudssager, udbudsprocesser, både i offentlige og privat regi, såvel på ordregivers som tilbudsgiver side. 

 

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionen startes på JUC Learning.

 

E-lektionen kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.
Dette kræver dog minimum 3 gennemførte lektioner, som er fagligt sammenhængende og relevante for din profil.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Klagenævnet for udbud J.nr.19/06361, C-216/17 (Autoritá-dommen), Udbudsdirektivet (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014) og kontroldirektivet (Rådets direktiv 92/13/EØF af 25. februar 1992 med senere ændringer).

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

1

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning