Special forløb - Persondata og GDPR


Indhold

I dette Special forløb i Persondata og GDPR er der fire nøje udvalgte lektioner. Du kan have taget basis forløb og/eller udvidet forløb i persondata og GDPR, eller tage dette forløb selvstændigt. I dette special forløb, lærer du de mere dybdegående processer om behandling af persondata ift. cookies, TV-overvågning, optagelse af telefonsamtaler samt brud på persondatasikkerheden.

 

forløbet giver dig b.la.:

  • Viden om hvad et sikkerhedsbrud er og hvornår man skal anmelde det til datatilsynet
  • Introduktion til cookies og hvilke krav der er til disse
  • Viden om reglerne om optagelse af telefonsamtaler
  • Hvad reglerne er ift. TV-overvågning og skiltning af dette

 

Du bliver undervist af Brian Nygård Oswald, cand.jur. der har med Persondata og inkasso i over mange år bl.a. som advokat, og som er suveræn til at formidle sin store viden og dybe indsigt, så du får et supergodt overblik på en underholdende måde.

 

forløbet er inddelt i fire lektioner:

Lektion 9 - Brud på persondatasikkerheden

Lektion 10 - Cookies

Lektion 11 - Optagelse af telefonsamtaler

Lektion 12 – TV-overvågning

 

Målgruppe

Lektionen er relevant for advokater, jurister og entreprenører, der arbejder med persondata og GDPR.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Advokatsamfundets vejledning om behandling af persondata, Datatilsynets vejledning om fortegnelse

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

4

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning