Udvidet forløb - Persondata og GDPR


Indhold

I dette Udvidet forløb i Persondata og GDPR er der fire nøje udvalgte lektioner. Du kan have taget basis forløb i persondata og GDPR først, eller tage dette forløb selvstændigt. I dette Udvidet forløb, lærer du mere avanceret og dybegående om behandling af persondata ift. sikkerhed, E-Mails, Privatlivsundtagelsen, samt databehandlere og dataansvarlige.

 

forløbet giver dig b.la.:

  • Viden om hvornår man skal have ekstra sikkerhed ift. dokumenter 
  • Paktisk information om E-Mails ift. Persondata
  • Viden om privatlivsundtagelsen og reglerne om dette.
  • Hvad reglerne er ift. databehandlere og dataansvarlige. 

 

Du bliver undervist af Brian Nygård Oswald, cand.jur. der har med Persondata og inkasso i over mange år bl.a. som advokat, og som er suveræn til at formidle sin store viden og dybe indsigt, så du får et supergodt overblik på en underholdende måde.

 

forløbet er inddelt i fire lektioner:

Lektion 5 - Sikkerhed

Lektion 6 - E-Mails

Lektion 7 - Privatlivsundtagelsen

Lektion 8 – Databehandlere og dataansvarlige

 

Målgruppe

Lektionen er relevant for advokater, jurister og entreprenører, der arbejder med persondata og GDPR.

 

Materiale

Alt tilhørende materiale til lektionen kan downloades, så snart lektionerne startes på JUC Learning.

 

E-lektionerne kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Se de oftest stillede spørgsmål - klik her

 

Tags: Advokatsamfundets vejledning om behandling af persondata, Datatilsynets vejledning om fortegnelse

Hold mig opdateret

Kurset er afholdt. Vil du have besked, når der åbnes for tilmelding igen? Klik på ”Skriv mig op” herunder og udfyld felterne.

 

Hold mig opdateret

Lektioner

4

 

 

 

Få indsigt i fordelene ved eJUC

Elearning