KURSER I ERHVERVS- OG SELSKABSRET, BANK- OG FINANSIERINGSRET SAMT BESTYRELSESARBEJDE

Leder du efter et jura- eller advokatkursus inden for erhvervsret, selskabsret, bankret, finansieringsret, fondsret eller bestyrelsesarbejde? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med erhvervslivet, kontrakter, compliance, behandling af transaktioner m.v.

De typiske kursusdeltagere arbejder dagligt med kommercielle forhold og er f.eks. advokater, jurister, direktører, in-house legals, konsulenter og andre som er aktive inden for erhvervsret og selskabsret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og administrativ praksis inden for områderne.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for erhvervsret, selskabsret, bank- og finansieringsret og bestyrelsesarbejde, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.

 

  • "Når jeg sidder med problemer, er det rart at få fagligt input og sparring fra ligesindede."
    OLE ESKE BRUUN, BECH-BRUUN
  • "Jeg holder mig opdateret på mit felt og får indspil på de problemstillinger, jeg arbejder med
    på daglig basis
    ."
    MORTEN WARBERG, NORWEGIAN PROPERTY