Kurser i EU-ret, konkurrenceret og udbudsret

Leder du efter et jurakursus inden for EU-ret, konkurrenceret eller udbudsret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med udlicitering, kontrakter, konkurrenceklausuler, compliance, udbudsprocedurer m.v.

De typiske deltagere er både fra den offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, direktører, in-house legals, revisorer og andre, som er aktive inden for EU-ret, konkurrenceret og udbudsret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og administrativ praksis inden for områderne.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for EU-ret, konkurrenceret og udbudsret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og jurister.