Kurser i fast ejendom, byggeri og lejeret

Leder du efter et jurakursus inden for fast ejendom, byggeri eller lejeret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med lejeloven, boligreguleringsloven, erhvervslejeret, kontrakter, konkurser, byggeret, entrepriseret m.v.

De typiske deltagere er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, advokatsekretærer, ejendomsadministratorer, ejendomsmæglere og andre, som er aktive inden for fast ejendom, byggeri og lejeret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og administrativ praksis inden for områderne.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for fast ejendom, byggeri og lejeret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.