Kurser i forsikrings- og erstatningsret

Leder du efter et jurakursus inden for forsikringsret eller erstatningsret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med forsikringskrav, personskader, persondata, arbejdsskadesikringsloven, rådgivningsansvar m.v.

De typiske deltagere er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, jurister, sagsbehandlere, advokatfuldmægtige og andre, som er aktive inden for forsikrings- og erstatningsret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny administrativ praksis og den nyeste retspraksis inden for både forsikringsretten og erstatningsretten.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for forsikringsret og erstatningsret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.