Netværk

stroke-width="2.28571" />

Hos JUC finder du kurser med nogle af landets førende eksperter, mød bl.a.

Henning Mortensen

Kurser med nogle af landets førende profiler

Sammen med nogle af landets førende eksperter ønsker vi at tilbyde dig kurser, der klæder dig på til at løse de stigende trusler og udfordringer - gerne før de opstår.

På denne side har vi samlet kurser om IT-ret, cybersikkerhed, immaterialret, persondata m.m.
På kurserne får du indsigt i de gældende og kommende regler, de typiske faldgruber og mulige løsninger hertil.
Kurserne har ofte en juridisk vinkel, som søger at hjælpe dig med at arbejde compliant i en kompleks tid, hvor lovene, kravene og truslerne er mange.

På kurserne kan du f.eks. møde Henning Mortensen, Formand for Rådet for Digital Sikkerhed.

Henning er ledende ekspert inden for databeskyttelse, datasikkerhed og compliance ifm. GDPR, og står bag en lang række vejledninger om forskellige former for informationssikkerhed rettet mod danske virksomheder.

Desuden er Henning en hyppigt anvendt foredragsholder inden for området, og han er en suveræn formidler både som facilitator på konferencer og særdeles værdsat underviser på kurser.

Cybersikkerhed - Beskyttelse af digitale aktiver

I den moderne forretningsverden, hvor teknologi er rygraden i de fleste datasamlinger, den daglige drift og innovation, er cybersikkerhed ikke længere et valg. Det er blevet en absolut nødvendighed for organisationer, at beskytte deres digitale aktiver mod en stadigt voksende bølge af cybertrusler.

Vi har talt med Henning Mortensen for at blive klogere på nogle af de udfordringer, vi ser lige nu, og hvordan man kan klæde sig selv, sin klient og virksomheden på, for at beskytte sine og andres aktiver.

Kan man sikre sig mod cyberangreb?
”Man kan gøre rigtig meget for at beskytte sig mod cyberangreb. Først og fremmest skal man have ledelsen bag sig, der bakker op om tiltag som risikovurdering, beskyttende foranstaltninger og kontroller, og giver de nødvendige bevillinger. Dernæst skal man følge med i udviklingen af trusler, praksis, regulering, standarder og teknologier, så man hele tiden vedligeholder sit setup. Endelig skal man sikre, at reglerne ikke bare lever på papir, men gennemsyrer organisationen, så der er etableret en egentlig sikkerhedskultur.”

Du kan læse hele artiklen med Henning Mortensen HER.

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.