Kurser i immaterialret, IT-ret, databeskyttelsesret, markedsføringsret og sportsret

Leder du efter et jurakursus inden for immaterielret, IT-ret, databeskyttelsesret, markedsføringsret eller sportsret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med persondata, databeskyttelse, GDPR, compliance, datatilsyn, IP-rettigheder, varemærker og ophavsret, overvågning, online markedsføring m.v.

De typiske deltagere er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, virksomhedsjurister, complianceansvarlige, IT-folk og andre, som er aktive inden for immaterialret, IT-ret og databeskyttelsesret. Kurserne går tæt på ny lovgivning og ny retspraksis og det er eksempelvis muligt at opnå en data protection officer-certificering hos JUC.

På kurserne og certificeringerne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for immaterielret, IT-ret og databeskyttelsesret, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.