Kurser i insolvensret, rekonstruktion og tvangsinddrivelser

Leder du efter et jurakursus inden for insolvensret, rekonstruktion eller tvangsinddrivelser? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med insolvenser, inkasso, konkursboer, kontrakter, tvangsfuldbyrdelser, krav m.v.

De typiske deltagere er f.eks. advokater, jurister, advokatfuldmægtige, kuratorer, revisorer og andre fra private virksomheder, som er aktive inden for insolvens, rekonstruktion eller tvangsinddrivelser. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og den administrative praksis inden for de juridiske områder.

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for insolvensret, rekonstruktion og tvangsinddrivelser, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra hverdagen. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.