12. februar 2023

Serveringsmedarbejder

Del på sociale medier

in
t
f

Dine arbejdsopgaver

Din vigtigste opgave er at servicere vores gæster i huset, altid med et smil på læben og can-do attitude. Det forventes at du har et stort engagement på arbejdet og ikke er bange for at yde en ekstra indsats.

Gæsterne skal serviceres med kaffe/te/vand, morgenmad, frokost, tapas mv. Efter hver servering skal der ryddes- og vaskes op og kursus-lokalerne skal skinne og stilles om til næste arrangement. Du skal have et skarpt overblik over alle vores arrangementer og sørge for, at kursuslokalerne står klar til dagens aktiviteter.

Ud over ovenstående vil du komme til at hjælpe dine kollegaer på kontoret med andre ad hoc-opgaver.

Hvad forventer vi af dig

›› Du kan kommunikere klart og tydeligt på dansk og engelsk
›› Du er serviceminded
›› Du er grundig
›› Du kan jonglere med mange bolde i luften
›› Du er mødestabil og kvalitetsbevidst
›› Du er villig til at yde en ekstra indsats når det kræves


Kvalifikationer

Måske du allerede har lignende erfaring fra tidl. jobs, enten fra restaurations- eller eventbranchen? Det er ikke et krav og vi anbefaler alle at søge. 

Vi er åbne over for din uddannelsesbaggrund, men det er vigtigt, at du som person er positiv, smilende og udadvendt med gode kommunikations- og samarbejdsevner, samt har et skarpt overblik.

Vi tilbyder dig

›› Et deltidsjob i spændende omgivelser. Vagterne ligger mellem kl. 12:00 - 20:00 og kan tilvælges, så de passer ind i din kalender/studie. Tidspunktet for vagterne afhænger af hvilke arrangementer vi har i huset. Der kan komme enkelte morgenvagter fra kl. 08:00 så fremt det passer dit skema. 
›› Et fleksibelt og selvstændigt arbejdsmiljø, der bygger på gensidig tillid og respekt.
›› Dygtige og engagerede kollegaer.
›› En god omgangstone, et tæt fællesskab og plads til humor. 

Vi er et lille team, der hjælper hinanden, og som vægter sammenhold højt, og vigtigst af alt, mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. 

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser.

Er der et match?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Assistant:

Cecilie Reumert på +45 28 11 63 13

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv "Serveringsmedarbejeder - deltid" i emnefeltet. 

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder af kurser, netværk, konferencer og e-learning målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi har de seneste år vækstet succesfuldt og vi er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, Holland. Vores vækstrejse er først lige gået i gang, vil du med på holdet?

Vil du vide mere?

Hvis du har sprøgsmål til stilling er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående telefon nummer

Cecilie Reumert Rugaard
HR Coordinator
Mobil: +45 28 11 63 13
Email: crr@juc.dk

Send din ansøgning her

Ansøg ved at sende din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Del på sociale medier

in
t
f