Kurser i ledelse, kommunikation, forhandling og personlig udvikling

Leder du efter et jurakursus inden for ledelse, kommunikation, forhandling og personlig udvikling? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med forhandling, kontrakter, kommunikation, HR, personale, medarbejderansvar, konflikter m.v.

De typiske deltagere er både fra det offentlige og den private sektor og er f.eks. advokater, virksomhedsjurister, advokatfuldmægtige, direktører, konsulenter og andre, som er aktive inden for forhandling, ledelse og kommunikation. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og den administrative praksis – herunder eksempler og cases, som er relevante for områderne. 

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for ledelse, kommunikation og forhandling, hvilket giver dig mulighed for arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.