Familieret er dyb substans og stærke følelser

Familieretslige problemstillinger spænder bredt på samme tid med, at retsforholdet mellem enkelte familiemedlemmer i sig selv er en delikat sag. Derfor udvikler vi kurser og konferencer i familieret med henblik på at levere den vigtigste viden indenfor alle faglige aspekter.

Hos JUC får du de fremmeste kurser og konferencer i familieret


Vi er opmærksomme på, at for dig, som er ambitiøs advokat eller jurist med speciale i familieret, er det afgørende at få den mest kvalificerede sparring. For at sikre dig kvalitet af absolut højeste skuffe gør vi os umage med at udvælge undervisere, som oftest er branchens førende profiler. Alle vores kurser og konferencer kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse. Se udvalget her:

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.