Kurser i offentlig ret, kommunalret og forvaltningsret

Leder du efter et jurakursus inden for offentlig ret, kommunalret og forvaltningsret? Herunder finder du en oversigt over alle aktuelle kurser for dig, som arbejder med offentlig forvaltning, udlicitering, kontrakter, socialret, persondata, bekendtgørelser, offentlige høringer m.v.

De typiske deltagere er fra den offentlige sektor og er f.eks. advokater, jurister, advokatfuldmægtige, konsulenter og andre, som er aktive inden for offentlig ret, kommunalret og forvaltningsret. Kurserne går tæt på ny lovgivning, ny retspraksis og den administrative praksis inden for de juridiske områder. 

På kurserne underviser udvalgte specialister og eksperter inden for offentlig ret, kommunalret og forvaltningsret, hvilket giver dig mulighed for arbejde med konkrete cases og aktuelle problemstillinger. Kurserne hos JUC er designede, så du bliver i stand til at arbejde mere effektivt og med større sikkerhed inden for de mange faglige områder. Alle vores juridiske kurser giver point til den obligatoriske efteruddannelse af advokater og jurister.