Om Juc

KVALITET SIDEN 2001

JUC er en specialiseret kursusvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder når det kommer til kurser, netværk og konferencer målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi afholder hvert år arrangementer for mere end 10.000 deltagere, fordelt på 200 forskellige kurser, 100 faglige netværk samt 20 konferencer i Skandinavien.

JUC står for Juridisk Uddannelses Center.

Vi har mere end 500 særligt udvalgte undervisere bestående af advokater, jurister, revisorer, dommere, økonomer og professorer fra de førende danske advokathuse, revisionsvirksomheder, domstole, offentlige organisationer og universiteter – dette er med til at gøre JUC til den foretrukne leverandør af obligatorisk efteruddannelse.

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser.

Alle arrangementer hos JUC er meritgivende som obligatorisk efteruddannelse.

Det er vigtigt for os, at vores udbud inden for alle faglige kategorier hele tiden er opdateret og tidssvarende for dermed at sikre, at vores kursister og medlemmer løbende får dækket deres behov for relevant og værdiskabende efter- og videreuddannelse.

Såfremt der er noget, du savner i vores portefølje, ønsker du at undervise, eller har du ideer til nye JUC-arrangementer, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Kontakt Development Director Morten Richardt på mri@juc.dk eller ring på 2712 7565.

Vi glæder os til at høre fra dig.