Account Manager til Corporate Club - København

Account Manager til Corporate Club - København
07.06.2022
Kan du kommunikere med direktører og ledere fra toppen af det danske erhvervsliv? Vi søger en ambitiøs Network Consultant, som via telefon kan indgå i en dialog med vores potentielle deltagere og drøfte mulighederne for indtræden i vores professionelle netværksgrupper.

Corporate Club er et selvstændigt forretningsområde i JUC Group, som er Danmarks førende udbyder af netværk, kurser, konferencer og certificeringer til advokater og jurister. Corporate Club henvender sig til ledere i det danske erhvervsliv, hvor vi sætter scenen for værdiskabende sparring. Vi oplever en positiv udvikling på vores spændende rejse og søger derfor en Network Consultant til at kommunikere med dette segment af kunder.

 

Jobbet

Hos Corporate Club vil du få et stort indblik i erhvervslivet og kendskab til ledere inden for alle brancher. Du skal kunne visualisere medlemmernes mange muligheder i at deltage i en professionel netværksgruppe og være forstående overfor de komplekse problemstillinger, der kan være indenfor medlemmernes arbejdsfelt. Du vil i høj grad opleve, at dit arbejde gør en forskel, da du er med til at styrke ledernes kompetencer og udvikle deres netværk.

Som Account Manager (vi kalder det for Network Consultant) vil dine salgskompetencer blive sat i spil, og vi tager en aktiv og supporterende rolle, hvor vi oplærer dig og sørger for at fylde rygsækken med de rigtige værktøjer for at kunne lykkes hos os. Du vil få en unik mulighed for at udvikle dig og skabe din egen salgskarriere i tæt samspil med kompetente kollegaer.

 

Din profil

Vi forventer at du har erfaring med salg, besidder et højt drive og har analytiske evner, men vigtigst, at du stadig er villig til at lære nyt og udvikle dig. Det kræver opgaven.

Du kan gennemføre en levende dialog og en dybdegående behovsafdækning samt præsentere vores produkter på en god og professionel måde.

Du har lyst til at udvikle dig, er ambitiøs og kan se fordelene ved at sælge et kvalitetsprodukt baseret på høj relevans for kunden.

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Du vil indgå i et fastlagt udviklingsprogram samt være en del af et givende og teamorienteret miljø, hvor man gerne deler ud af erfaring.

Vi tilbyder naturligvis en god løn og attraktiv provisionsordning.

Vi er lokaliseret, i flotte omgivelser på Axelborg, i hjertet af København, vi har en fremragende frokostordning og størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler.

Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og vi vægter det derfor højt at afholde adskillige sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er du klar på nye udfordringer?

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”Ansøgning til Network Consultant til Corporate Club” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Assistant:

Ida Juul Kjønstad: +45 28 49 86 15 

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

 

Om os
Corporate club er et selvstændigt forretningsområde i JUC Group, som er Skandinaviens førende udbyder af netværk og kurser til ad­vokater og jurister. Corporate Club henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i det danske erhvervsliv, hvor vi sætter scenen for værdiskabende sparring. Vi oplever en positiv udvikling på vores spændende rejse og søger derfor en profil til at besætte den nyoprettede stilling som Netværksleder.