Business Controller

Business Controller
21.06.2022
Er du interesseret i at arbejde med tal, analyser, controlling og være med til at optimere og udvikle forretningen? Så er det dig, vi søger som vores nye Business Controller.

 

 

Jobbet

Helt overordnet er det din arbejdsopgave at sikre, at vi driver den fornuftige forretning som vi påstår, at vi gør. Du vil få ansvar for en bred vifte af finansopgaver, herunder:  
 

  • Udarbejde business cases og sikre controlling på dem
  • Opsætte og kontrollere vores KPI’er
  • Hjælpe med og være ansvarlig for processer i forbindelse med at udarbejdelse af budgetter, forecasts, analyser og lignende.
  • Sikre at vores rapportering er up to date, både vores løbende excelrapportering, samt lave mindre tilrettelser i vores Plecto dashboards

JUC består af cirka 120 medarbejdere i fem lande. Vi planlægger på at vi skal ekspandere til yderligere lande og markeder i de kommende år. Du bliver en del af JUC Group på hovedkontoret i centrum af København, der rummer alle stabsfunktionerne. Udover økonomi, så får du også nære kollegaer i IT og HR. Samlet består afdelingen af 8 personer.

 

Din profil

Du trives i en rolle hvor tallene taler. Du kan bedst lide beslutninger der ikke bygger på fundamenter af mavefornemmelser, men derimod hvor der er et fagligt faktabaseret fundament under.
Du får en bred kontaktflade i organisationen, og som person arbejder du struktureret, tager ansvar og er kvalitetsbevidst.

  • Vi forestiller os, at du har taget en relevant videregående uddannelse fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende.
  • Du er nyuddannet, i starten af din karriere, eller måske har du allerede erfaring.
  • Du har god erfaring med Excel, samt en rimelig forståelse for formler i excel.
  • Du trives i en forretning, hvor hver dag sjældent ligner hinanden, samt hvor der ikke langt fra tanke til handling.

 

Vi tilbyder

Du får en central rolle i en spændende virksomhed, du samarbejder tæt med beslutningstagerne og du får gennem dine analyser og rapporteringer indflydelse på forretningen. JUC har de seneste år vækstet kraftigt og vi er ikke færdige endnu. Vores kultur bærer derfor præg af, at vi er på en målrettet rejse, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og du får mulighed for at sætte præg på din egen dagligdag.  


Vi er lokaliseret, i flotte omgivelser på Axelborg, i hjertet af København, vi har en fremragende frokostordning og størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og vi vægter det derfor højt at afholde adskillige sociale arrangementer i løbet af året. 

 

Er du klar på nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Thomas Moztfeldt: +45 2870 2909  

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder af kurser, netværk, konferencer og e-learning, målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi har de seneste år vækstet succesfuldt og vi er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, Holland. Vores vækstrejse er først lige gået i gang, vil du med på holdet?

Læs mere om os på www.juc.dk.