Fandt du ikke stillingen du ledte efter?

Fandt du ikke stillingen du ledte efter?
01.01.0001
Eller vil du sende en uopfordret ansøgning?

Vi søger heldigvis ofte en masse forskellige kompetencer og medarbejdere til JUC. Hvis du gerne vil vokse og kæmpe sammen med os, kan du løbende holde øje med vores ledige stillinger her eller sende os en uopfordret ansøgning via. nedenstående information.


Uopfordret Ansøgning

Fandt du ikke det job, du søger blandt vores ledige stillinger  er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du kan gøre en forskel for JUC. Vi gennemser uopfordrede ansøgninger løbende og du hører fra os, når og hvis vi har en stilling som passer til dine kompetencer.

Når du skriver din ansøgning, er det vigtigt at du beskriver så præcist som muligt inden for hvilket fagområde, du søger at arbejde i. Efter vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig, såfremt vi finder dine kompetencer relevante til et ledigt job. Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den vil blive slettet.

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Nå ja, og så holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser. 

Vi har desuden en fantastisk frokostordning med tidligere Michelin kokke, og attraktive samarbejdsordninger med nærliggende virksomheder.
 

Kontakt

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Har du spørgsmål til JUC eller vores stillinger, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard+45 93 97 27 03

 

Om JUC

JUC er en specialiseret kursusvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder når det kommer til kurser, netværk og konferencer målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi afholder hvert år arrangementer for mere end 10.000 deltagere, fordelt på 200 forskellige kurser, 100 faglige netværk samt 20 konferencer i Skandinavien.