HR & Executive Assistant - København

HR & Executive Assistant - København
27.12.2021
Brænder du for rekruttering og for at finde de helt rigtige kandidater? Ønsker du en alsidig hverdag med alt fra HR til koordinering og assistance til den øverste ledelse? Så er det dig, vi søger!

 

Stillingen

Som HR & Executive Assistant vil du få en alsidig arbejdsdag, hvor ingen dag er den samme!

Stillingen er grundlæggende opdelt i fire hovedområder:

Rekruttering: Du vil få ansvaret for rekruttering af de dygtigste medarbejdere til JUC Danmark, Norge og Sverige. Rekrutteringen vil foregå i samarbejde med to studentermedhjælpere, som du vil varetage ledelsesansvaret overfor. Herunder ligger alt fra headhunting til koordinering af samtaleafholdelse:

  • Udformning af jobopslag i samråd med relevant afdelingsleder
  • Placering af jobopslag i relevante medier
  • Headhunting af kandidater via LinkedIn og andre medier
  • Indledede e-mail/telefon korrespondance med kandidater
  • Indledende CV-screening af kandidater
  • Dialog med ansættende leder om kandidaterne
  • Telefonscreening af kandidater
  • Koordinering af jobsamtale samt afholdelse heraf

HR-Support: Du vil få en HR-Support rolle, hvor du både vil supportere ledelsen og medarbejderne med HR-relaterede spørgsmål og problemstillinger. Yderligere vil du varetage ansvaret for on-/off-boarding, kontrakthåndtering, årlig trivselsundersøgelse m.m.

Executive Assistant: Du vil supportere den øverste ledelse med både administrative, såvel som koordinerende arbejdsopgaver. Opgaverne vil være varierende, men nogle vil indgå i et planlagt årshjul.

Office Manager: Du vil være virksomhedens ’go-to person’ ifm. opretholdelse af arbejdsmiljøet og rammerne.

 

Din profil

Du vil blive JUC’s ansigt udadtil og være i kontakt med flere forskellige potentielle kandidater. Vi forventer derfor, at du er naturlig nysgerrig på mennesker, er udadvendt og har et høj drive med en dertilhørende positiv indstilling. Vi ser gerne, at du er særdeles velformuleret i både skrift og tale, samt har evnerne til at kommunikere med alle typer profiler.

Kandidaterne du vil kontakte, kan både være danske, norske og svenske. Det er dermed en fordel, hvis du har en god forståelse for de skandinaviske sprog.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor der er plads til at tænke innovativt og afprøve teori i praksis. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, engagement og en vilje til at komme i mål med uforudsete problemstillinger.

Desuden er vi lige flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler på Axelborg i hjertet af København, med egen Michelin-kok og hvor størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og har flere sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er der et match?

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”HR & Executive Assistant” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi er over de sidste tre år vokset med 50% årligt og er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Læs mere om os på www.juc.dk