Kandidatstuderende til implementering af strategiprojekter - København

Kandidatstuderende til implementering af strategiprojekter - København
06.09.2019
JUC har fastlagt en virksomhedsstrategi for de næste tre år, og I den forbindelse søger vi en dygtig kandidatstuderende, som vil være tovholder på de projekter der indgår i planen.


Stillingen

Stillingen indebærer løbende procesarbejde og implementering af strategiske projekter.
Vores strategi løber de næste tre år, og i den er der et antal strategiske projekter, som skal styres og leveres.

Det første projekt går på at indsamle viden på tværs af vores virksomhed – og samle det til en intern ”Best Practice”-uddannelse.

Stillingen vil være omkring 15-25 timer om ugen og er fleksibel i forhold til dit studie samt eksamensperioder.

Du vil få en unik mulighed for at arbejde hands-on med strategi og samtidig udvikle og skabe din egen karriere i tæt samspil med kompetente kollegaer. 

Din profil

Vi forventer, at du er kandidatstuderende, kan arbejde selvstændigt, projektorienteret og kan tage initiativ til det næste skridt i processen.

Du er udadvendt, har ben i næsen og kan skabe et organisatorisk overblik samt formidle det. Du har en stærk vindermentalitet og kan hurtigt tilpasse dig forskellige profiler.

Du er skarp til kommunikation, og du kan selv strukturere det at lave et skriveprojekt, da der vil være en del af opgaverne, som vil bære præg af at skulle indhente informationer fra organisationen og derefter præsentere dem skriftligt. Heri er det en forventning, at du både i skrift og tale har dansk som dit modersmål. JUC er international virksomhed, med kontorer i fire lande – kendskab til skandinaviske sprog, samt et godt engelsk er ligeså nødvendigt.


Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Nå ja, og så ligger vi i smukke, lyse og højloftede lokaler lige ved Marmorkirken i København K og har en lækker kantineordning, firmaarrangementer, statusmøder på Axelborg samt fredagscafé.

 

Er der et match?

Vores treårige strategi er ved at blive udrullet og én skal være tovholder og kunne beskrive udviklede processer - er det dig?

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior Finance Manager, Thomas Motzfeldt, på 28 70 29 09.  

Stillingen skal besættes hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.  

Om JUC

JUC er en specialiseret kursusvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder når det kommer til kurser, netværk og konferencer målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi afholder hvert år arrangementer for mere end 10.000 deltagere, fordelt på 200 forskellige kurser, 100 faglige netværk samt 20 konferencer i Skandinavien.