Network Consultant - København

Network Consultant - København
10.09.2019
Vil du være med til at gøre en forskel for nogle af de mest interessante profiler i det danske erhvervsliv og samtidig være en af drivkræfterne i vores fortsatte vækst?

Vi har de seneste år oplevet en stor interesse for vores professionelle netværksgrupper og søger derfor en målrettet salgsprofil, som ser en spændende opgave i - via telefon - at kommunikere direkte med dette segment af kunder og arbejde med et stærkt kvalitetsprodukt.​

 

Jobbet

Hos JUC vil du få et stort indblik i erhvervslivet og kendskab til ledere inden for alle brancher. Du vil indgå i dybe og relationsskabende dialoger med vores potentielle deltagere og drøfte mulighederne for indtræden i vores netværksgrupper. En opgave der stiller krav til din lytteevne, spørgelyst og refleksion. Ligeledes til din evne til at visualisere de mange muligheder der er i at deltage i en professionel netværksgruppe.

Du vil i høj grad opleve, at dit arbejde gør en forskel, da du er med til at styrke ledernes kompetencer og udvikle deres netværk.

Som Network Consultant vil dine salgskompetencer blive sat i spil, og vi tager en aktiv og supporterende rolle, hvor vi oplærer dig og sørger for at fylde rygsækken med de rigtige værktøjer for at kunne lykkes hos os. Derudover vil vi lære dig at mestre det rådgivende salg – hvis du altså ikke mestrer det i forvejen.

Du vil få en unik mulighed for at udvikle dig og skabe din egen salgskarriere i tæt samspil med kompetente kollegaer. 
 

Din profil

Vi forventer at du har erfaring med opsøgende salg, besidder et højt drive og har analytiske evner, men vigtigst, at du stadig er villig til at lære nyt og udvikle dig. Det kræver opgaven.

Du kan gennemføre en levende dialog og en dybdegående behovsafdækning samt præsentere vores produkter på en god, professionel og sælgende måde. Heri er det en forventning, at du både i skrift og tale har dansk som dit modersmål.

Du har lyst til at udvikle dig, er ambitiøs og kan se fordelene ved at sælge et kvalitetsprodukt baseret på høj relevans for kunden.

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Du vil indgå i et fastlagt udviklingsprogram samt være en del af et givende og teamorienteret miljø, hvor man gerne deler ud af erfaring.

Vi tilbyder naturligvis en konkurrencedygtig grundløn samt en attraktiv bonus og provisionsordning uden loft.

Nå ja, også ligger vi i smukke, lyse og højloftede lokaler lige ved Marmorkirken i København K og har en lækker kantineordning.

 

Er du klar på nye salgsudfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Salgschef:

Jacob Vesterkær Nielsen+45 28 70 51 33 

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Stillingen skal besættes hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.  

 

Om os

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi er over de sidste tre år vokset med 50% årligt og er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.