Network Manager - København & Göteborg

Network Manager - København & Göteborg
04.05.2021
Som Network Manager vil din fornemmeste opgave være at sikre en professionel facilitering af vores netværksmøder i København og Göteborg, hvor succeskriteriet er at garantere medlemmernes udbytte i netværket. Ydermere vil du være i tæt dialog med medlemmerne med formålet at udvikle og kvalitetssikre JUC’s netværksgrupper.

 

Arbejdsopgaverne indebærer blandt andet:

Du bliver JUC’s ansigt udadtil i forhold til deltagere, netværksledere og leverandører. Du vil samarbejde med flere af Danmark og Sveriges førende eksperter inden for forskellige juridiske områder, samt gennemføre og følge op på netværksmøderne, som du har ansvaret for i samarbejde med netværkslederne.

Du vil have din daglige arbejdsgang på Axelborg i hjertet af København, hvor de fleste danske netværksgrupper også bliver afholdt. Ved afholdelse af vores svenske netværksgrupper i Göteborg, vil du skulle indberegne pendling via tog. Du vil have ansvaret for både danske og svenske netværksgrupper, hvorfor det er en fordel, hvis du både kan forstå/tale dansk og svensk flydende.

Stillingen kræver konstant læring, der benyttes i forhold til udvikling af både eksisterende og nye netværksgrupper. Vi forventer ikke, at du er jurist eller ekspert indenfor netværksgruppernes specialeområder, men stillingen kræver en naturlig interesse og forståelse for tillæring/og omsætning af ny viden.

Det forventes yderligere, at du forbereder alle dine netværksmøder ved selvstændigt at frembringe præsentationsmateriale og en agenda for hvert møde.

 

Hvilke kompetencer og værdier søger vi hos dig?

Du kan facilitere vidensdeling på et højt fagligt niveau i et fortroligt forum. Du er velformuleret og har en forståelse for en medlemsbaseret virksomhed. Via dit høje engagement og evnen til at inspirere, formår du at engagere og involvere deltagerne på mødet, lige fra den stille og observerende type i hjørnet - til den højttalende og engagerede på forreste række.

Som person, er du udadvendt, imødekommende og nysgerrig, hvilket vil afspejle sig, når du får deltagernes faglige synspunkter på bordet til netværksmøderne. Du motiveres af at skabe rammerne for, at medlemmerne kan dele viden og skabe relationer.

Du trives på 'scenen' og kan udfordre dine netværksmedlemmere med spørgsmål og debatter, men kan også holde dig i baggrunden, når deltagerne tager over og debatterer faglige temaer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en servicevirksomhed, hvor du har været i direkte kontakt med kunderne, samt udviklet og afviklet workshops for en gruppe deltagere.

 

Hvad tilbyder vi?

For os er det vigtigt, at kunne arbejde målrettet, samtidig med at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Du vil indgå i et fastlagt udviklingsprogram, samt være en del af et givende og teamorienteret miljø, hvor man deler ud af erfaring.

Desuden er vi lige flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler på Axelborg i hjertet af København med egen Michelin-kok, og hvor størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig, og har flere sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er du klar på nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”Ansøgning til Network Manager - København & Göteborg” i emnefeltet.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Hvem er vi?

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi er over de sidste tre år vokset med 50% årligt og er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.