Network Manager til Corporate Club - København

Network Manager til Corporate Club - København
03.06.2021
Som Network Manager vil din fornemmeste opgave være at sikre en professionel facilitering af vores netværksmøder i København, hvor succeskriteriet er at garantere medlemmernes udbytte i netværket. Ydermere vil du være i tæt dialog med medlemmerne med formålet at udvikle og kvalitetssikre Corporate Club grupperne.

 

Hvilke kompetencer og værdier søger vi hos dig?

Du har forretningsforståelse og indsigt i de klassiske nøglediscipliner i virksomheder, hvilket er med til, at du kan at facilitere videndeling på højt fagligt niveau i et fortroligt forum. Du er vel formuleret, har en interesse i det danske erhvervsliv, samt har en forståelse for medlemsbaseret virksomheder.

Personligt er du moden, udadvendt, imødekommende og nysgerrig, hvilket vil afspejle sig, når du får deltagernes faglige synspunkter på bordet til netværksmøderne. Du motiveres af at skabe rammerne for, at medlemmerne kan dele viden og skabe relationer.

Via dit høje engagement og evnen til at inspirere, formår du at engagere og involvere deltagerne på mødet, lige fra den stille og observerende type i hjørnet til den højttalende og engagerede på forreste række.

Du trives på 'scenen' og kan udfordre dine netværksmedlemmere med spørgsmål og debatter, men kan også holde dig i baggrunden, når deltagerne tager over og debatterer faglige temaer.

Det er en fordel hvis du har erfaring fra en servicevirksomhed, hvor du har været i direkte kontakt med kunderne samt udviklet og afviklet workshops for en gruppe deltagere.

 

Arbejdsdagen vil blandt andet indeholde:

 •  Proaktiv facilitering af netværksmøder
 •  Løbende kontakt til netværksmedlemmerne
 •  Udarbejde materiale til netværksmøder
 •  Dialog med indlægsholdere
 •  Administrativt og statistisk arbejde

 

Vi tilbyder:

 •  Et job i spændende omgivelser
 •  Løn efter kvalifikationer
 •  Et fleksibelt og selvstændigt arbejdsmiljø, der bygger på gensidigt tillid og respekt
 •  En arbejdsplads i konstant udvikling
 •  Dygtige og engagerede kollegaer, som trives i et godt arbejdsmiljø
 •  Et tæt fællesskab med plads til humor

 

Er du klar på nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”Network Manager” i emnefeltet.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende.

 

Generelt om Corporate Club

Corporate Club er et selvstændigt forretningsområde i JUC Group, som er Danmarks førende udbyder af netværk, kurser, konferencer og certificeringer til advokater og jurister. Corporate Club henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i det danske erhvervsliv, hvor vi sætter scenen for værdiskabende sparring. Vi oplever en positiv udvikling på vores spændende rejse og søger derfor en profil til at besætte stillingen som Netværksleder.