Sales Consultant - København

01.08.2022
Vil du være med til at gøre en forskel for nogle af de mest interessante profiler i det danske erhvervsliv og samtidig være en af drivkræfterne i vores fortsatte vækst?

 

Vi har de seneste år oplevet en stor interesse for vores professionelle netværksgrupper og søger derfor en målrettet salgsprofil, som ser en spændende opgave i - via telefon - at kommunikere direkte med dette segment af kunder og arbejde med et stærkt kvalitetsprodukt.

 

 

Jobbet

Hos JUC vil du få et stort indblik i erhvervslivet og kendskab til ledere inden for alle brancher. Du vil indgå i dybe og relationsskabende dialoger med vores potentielle deltagere, samt drøfte mulighederne for indtræden i vores netværksgrupper.

Du skal kunne visualisere medlemmernes mange muligheder i at deltage i en professionel netværksgrupper og være forstående overfor de komplekse problemstillinger, der kan være indenfor medlemmernes arbejdsfelt. Du vil i høj grad opleve, at dit arbejde gør en forskel, da du er med til at styrke ledernes kompetencer og udvikle deres netværk.

Som Sales Consultant vil dine salgskompetencer blive sat i spil, og vi tager en aktiv og supporterende rolle, hvor vi oplærer dig og sørger for at fylde rygsækken med de rigtige værktøjer for at kunne lykkes hos os. Du vil få en unik mulighed for at udvikle dig og skabe din egen salgskarriere i tæt samspil med kompetente kollegaer.

 

Din profil

Vi forventer at du har erfaring med opsøgende salg, besidder et højt drive og har analytiske evner, men vigtigst, at du stadig er villig til at lære nyt og udvikle dig. Det kræver opgaven.

Du kan gennemføre en levende dialog og en dybdegående behovsafdækning samt præsentere vores produkter på en god og professionel måde. Heri er det en forventning, at du i skrift og tale behersker dansk på modersmål niveau.

Du har lyst til at udvikle dig, er ambitiøs og kan se fordelene ved at sælge et kvalitetsprodukt baseret på høj relevans for kunden.

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Du vil indgå i et fastlagt udviklingsprogram samt være en del af et givende og teamorienteret miljø, hvor man gerne deler ud af erfaring.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med en konkurrencedygtig løn og en attraktiv provisionsordning. 

Vi er lokaliseret, i flotte omgivelser på Axelborg, i hjertet af København, vi har en fremragende frokostordning og størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler.

Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og vi vægter det derfor højt at afholde adskillige sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er du klar på nye salgsudfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Assistent:

Ida Juul Kjønstad + 45 28 49 86 15

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Om os

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder af kurser, netværk, konferencer og e-learning målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi har de seneste år vækstet succesfuldt og vi er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, Holland. Vores vækstrejse er først lige gået i gang, vil du med på holdet?

Læs mere om os på www.juc.dk.