Salgschef - København

Salgschef - København
09.09.2021
Brænder du for salgsledelse? Og motiveres du af at coache, samt få dine medarbejdere til at øge deres performance? Så søger vi dig til at stå i spidsen for vores salgsteam!

JUC er førende udbyder af juridisk efteruddannelse i Skandinavien. Vi har siden 2012 vækstet forretningen og er nu på udkig efter en ambitiøs salgsleder, som kan videreudvikle vores dynamiske salgsteam.

 

Stillingen

Rollen som salgschef indebærer udvikling og ledelse af vores nordiske salgsafdeling, som er placeret på vores kontor i hjertet af København. I din rolle vil der ligge en høj grad af selvstændighed, ansvar og indflydelse. Du vil opleve en hverdag præget af højt tempo, hvor det er nødvendigt at kunne holde mange bolde i luften og samtidig være en inspiration for teamet.

Dit hovedansvar vil være:

  • Sikre målopnåelsen for 12-18 sælgere, der via telefonen er i dialog med toppen af det nordiske erhvervsliv om vores professionelle netværksgrupper
  • Ansvar for den daglige drift af afdelingen: målopnåelse, effektivitet, medarbejder-træning og udvikling
  • Skabe motivation for salget af vores produkter
  • Ansvar for at afdelingen løbene udvikles og optimeres, så der skabes bedst mulige betingelser for salg

 

Kvalifikationer

Vi forstiller os, at du har erfaring med telesalg, både som sælger og leder. Du er af natur vant til at gå forrest og er i stand til, via situationsbestemt ledelse at udvikle dit team. Du er i stand til at træffe aktive beslutninger, har gennemslagskræft og trives i et resultatorienteret miljø.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for de nordiske sprog, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet, samtidig med at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Desuden er vi lige flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler på Axelborg i hjertet af København med egen Michelin-kok, og hvor størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig, og har flere sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er der et match?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”Ansøgning til Salgschef” i emnefeltet.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Om JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende i Norden, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til ledere, advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi har vækstet i en længere årrække og er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Læs mere om os på www.juc.dk.