Serveringsmedarbejder – København

Serveringsmedarbejder – København
01.08.2022
Er du fleksibel og detaljeorienteret? Sætter du en ære i altid at yde en god service? Så er vi måske din nye arbejdsplads! Vi søger en moden, ansvarsfuld, struktureret og serviceminded serveringsmedarbejder.

Stillingen

Din vigtigste opgave er at servicere vores gæster i huset, altid med et smil på læben og can-do attitude. Du vil være med til at sikre, at vi giver en professionel og imødekommende service til alle husets gæster.

Gæsterne skal serviceres med kaffe/te/vand, frokost, kage, kanapéer og 3-retters menuer inkl. vine. Du skal i samarbejde med din leder og dine timelønnede kollegaer være med til at højne niveauet af service og orden generelt og have et skarpt øje, så JUC altid fremstår præsentabel og professionel. Derudover skal du være med til at skabe en hyggelig og professionel atmosfære til vores middage. Det er vigtigt at du er selvstændig, da du ofte vil være den ansvarlige for service og nedlukning. Du skal desuden være tryg ved at servere tallerkenanretninger og skænke og fortælle om vinene. Der vil være oplæring i de ting, du evt. mangler at lære, men det er vigtigt at du har lyst til at hygge om vores gæster og interagere med dem.

Stillingen er på 30 eller 37 timer efter dit ønske. Arbejdstiderne er fra mandag til torsdag og i tidsrummet kl. 11-22, afhængigt af vores arrangementer. Et eksempel på en uge kunne være, at du to dage har fri ca. kl. 18.30 og to dage kl. 21, men fleksibilitet er nødvendigt. Til gengæld har du mulighed for at holde fri hver fredag og ydermere fri i weekenderne og alle helligdage, samt mellem jul og nytår.

Din profil

›› Du kan kommunikere klart og tydeligt på dansk og engelsk
›› Du er serviceminded og smilende
›› Du er grundig og detaljeorienteret
›› Du er tryg ved at tale med gæster, at servere og skænke vin
›› Du kan jonglere med mange bolde i luften
›› Du er mødestabil og kvalitetsbevidst
›› Du er villig til at yde en ekstra indsats når det kræves
›› Du er ansvarsfuld

Lignende erfaring fra tidligere jobs, enten fra restaurations- eller eventbranchen, er en fordel, men ikke et must.

Vi er åbne over for din uddannelsesbaggrund, men det er vigtigt, at du som person er positiv, smilende og udadvendt med gode kommunikations- og samarbejdsevner, samt har et skarpt overblik og har mod på at tage ansvar.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at få relevant erhvervserfaring i samspil med kompetente kollegaer i et selvstændigt arbejdsmiljø, der bygger på gensidig tillid og respekt. For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Vi er lokaliseret i flotte omgivelser på Axelborg, i hjertet af København. Vi har en fremragende frokostordning og størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og vi vægter det derfor højt at afholde adskillige sociale arrangementer i løbet af året.

Er du klar på nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Assistant:

Ida Juul Kjønstad: +45 28 49 86 15

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv "Serveringsmedarbejder" i emnefeltet.


Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, ideelt pr. 15. august 2022, og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder af kurser, netværk, konferencer og e-learning, målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi har de seneste år vækstet succesfuldt og vi er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, Holland. Vores vækstrejse er først lige gået i gang, vil du med på holdet?

Læs mere om os på www.juc.dk.