Studentermedhjælper - København

Studentermedhjælper - København
07.10.2020
JUC søger en studentermedhjælper til vores juridiske fjernundervisningskurser. Gennem stillingen vil du få et stort indblik i aktuelle juridiske problemstillinger og løbende være i tæt kontakt med de skarpeste advokater i branchen.

Stillingen

Du vil få ansvaret for vores juridiske fjernundervisningskurser, hvor du vil få et stort indblik i aktuelle juridiske problemstillinger, samt løbende være i tæt kontakt med de skarpeste advokater i branchen.

Din vigtigste opgave vil være at give vores fjernkursister den bedste kursusoplevelse som muligt. Yderligere vil du skulle tage godt imod vores undervisere, samt hjælpe dem igennem kursusdagen. Fjernkurset foregår primært gennem platformen Zoom og til tider Teams. 

Stillingen kan til tider kræve tålmodighed og gode IT-kundskaber, hvor du vil skulle bevare overblikket og handle rationelt. Kompetencer indenfor IT er derfor en fordel, men ikke et krav.

 

Din profil

Vi forventer at du er interesseret i jura, har gode IT-kundskaber og kan kommunikere både på dansk og engelsk. Yderligere forventes det, at du er serviceminded og er villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves, for at opretholde et højt kvalitetsprodukt samt tilfredse deltagere.

Du skal være mødestabil og fleksibel.

Vi er åbne for din uddannelsesbaggrund, men det er vigtigt, at du som person er positiv, smilende og udadvendt, samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner. 

 

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

Vi tilbyder en mulighed for relevant erhvervserfaring i samspil med kompetente kollegaer i et fleksibelt og selvstændigt arbejdsmiljø, der bygger på gensidig tillid og respekt.

Stillingen vil være 1-3 gange om ugen, á 6-8 timers varighed, mandag til fredag i tidsrummet 8.00-18.00, afhængig af hvilke arrangementer vi har på dagen. 
 

Er der et match?

Så send en ansøgning og CV til Office Manager,

Malene Arvidsson: ma@juc.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Malene på telefon:  28 55 67 61.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende.

 

Hvem er vi?

JUC er en specialiseret kursusvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk og konferencer målrettet advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi afholder hvert år arrangementer for mere end 10.000 deltagere, fordelt på +200 forskellige kurser, +100 faglige netværk samt +20 konferencer i Skandinavien inden for mere end 20 kategorier.

Til daglig holder vi til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser.