Studentermedhjælper - Research

Studentermedhjælper - Research
28.04.2021
JUC søger en struktureret og selvstændig studentermedhjælper til vores researchafdeling i hjertet af København.

 

Stillingen

Som researcher ved JUC arbejder du med at søge og indsamle oplysninger om potentielle kandidater til vores eksklusive netværk, hvilket muliggør en kvalitativ sammensætning af netværksgrupperne. Researcharbejde er det første skridt i netværkets produktkæde og danner grundlaget for vores netværkskonsulenter, der kontakter relevante profiler. Typiske søgeværktøjer er Linkedin, Google og andre online databaser. I rollen er det vigtigt, at du nyder rutinemæssige opgaver, faste rammer og deadlines. Du vil være en del af et stærkt team af dedikerede kolleger med en ung profil. Det forventes at du kan arbejde uafhængigt og målrettet samt med en høj grad af ansvarlighed.

Din løbende indsats og feedback er afgørende for afdelingen og virksomhedens videre udvikling, og det er derfor vigtigt, at du har en reel interesse i erhvervslivet og på kort tid kan rumme og tilpasse dig nye oplysninger.

 

Kvalifikationer

Vi forventer ikke, at du har erfaring med denne type researcharbejde, men det er et plus, hvis du har.

Det vigtigste er, at du er drevet og åben for at arbejde selvstændigt og udvikle dig. Vi forventer, at du tænker uden for boksen og finder alternative løsninger for at udvide vores database med potentielle netværksdeltagere. Dertil er det vigtigt, at du er omstillingsparat eftersom du kan forvente at få opgaver inden for forskellige fagområder.

Vi forventer, at du besidder følgende egenskaber.

  • Struktureret og selvdreven
  • Målrettet og ansvarlig
  • Er ambitiøs og er klar til gradvist påtage sig mere ansvar
  • Taler dansk på modersmålsniveau og har kendskab til det danske erhvervsliv

Stillingen indbærer ca. 12-15 timer /uge på kontoret i centrum af København.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et vækstende virksomhed med omkring 100 medarbejdere, hvoraf ca. 13 arbejder i researchafdelingen. Arbejdsmiljøet i researchafdelingen er uformelt og præget af samarbejde og sparring med kollegerne. Du får træning i vores produkter og grundlæggende erhvervsviden, som du kan bruge i arbejdet.

Desuden er vi lige flyttet ind i helt nyrenoverede lokaler på Axelborg i hjertet af København, med egen Michelin-kok og hvor størstedelen af vores arrangementer afholdes i egne eksklusive lokaler og omgivelser. Ydermere mener JUC, at social samhørighed er vigtig og har flere sociale arrangementer i løbet af året.

 

Er der et match?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR & Executive Assistant:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk og skriv ”Ansøgning til Research - Studentermedhjælper” i emnefeltet.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt og holder derfor samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

JUC

JUC er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi er over de sidste tre år vokset med 50% årligt og er nu repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.
Læs mere om os på www.juc.dk