Advokatsekretærer og paralegals sættes i fokus med ny konference

Advokatsekretærer og paralegals sættes i fokus med ny konference
08.01.2020
Som et helt nyt initiativ åbner JUC nu dørene for en konference for advokatsekretærer, paralegals og PA’er, hvor kvalifikationer, faglige værktøjer og personlig udvikling vendes og perspektiveres af en række spændende faglige kapaciteter og personligheder.

Formålet med en konference for advokatsekretærer, paralegals og PA’er er at samle andre parter og udfordringer, som også har en essentiel rolle i advokatbranchen.

Derudover er formålet at adressere de vigtigste faglige udfordringer i advokatsekretærernes, paralegals og PA´ernes arbejde og dagligdag, såvel direkte faglig opdatering, nye konkrete redskaber og networking samt ikke mindst energi og metoder til mere arbejdsglæde og optimeret samarbejde.

 

En central medarbejdergruppe

 

Anders Chr. Loiborg Larsen, Development Manager hos JUC, som har stået i spidsen for udviklingen af konferencen, udtaler sig følgende om formålet med konferencen:

”Det er jo en uundværlig medarbejdergruppe i advokathusene, der også har behov for efteruddannelse, fagligt input og inspiration”.

Konferencen er således målrettet til behov og faglig ekspertise specifikt hos denne gruppe, og er udviklet med udgangspunkt i en større markedsundersøgelse. I den forbindelse udtrykker Anders sig følgende:

Vi ville gerne grave lidt dybere ned i, hvilke emner og værktøjer, der kunne være interessante for netop disse roller. Derfor udførte vi omkring 20 telefonsamtaler, der gav os en masse spændende indsigter og ideer til det faglige indhold”.

 

Inspiration og faglig opkvalificering

 

JUC har talt med Sanne Pedersen, der er PA/sekretær hos Bech-Bruun, som har svaret på, hvordan en sådan konference kunne have værdi for hende:

”Det kunne være spændende med inspiration fra andre PA’er, og også viden om selskabsret, da jeg sidder med dette til daglig”.

Med udgangspunkt i markedsundersøgelsen søger konferencen at give viden og input fra mange forskellige vinkler og relevante faglige områder. Konferencen er derfor opbygget i to faglige spor, herunder det selskabsretlige spor samt et ejendomsretligt spor.

Sporene giver deltagerne dugfriske inputs og aktuelle problemstillinger fra det selskabsretlige og ejendomsretlige område samt en række konkrete værktøjer og digitale tools, som kan anvendes direkte og give inspiration til det daglige arbejde.


Læs mere om JUC's helt nye ”Konference for advokatsekretærer, paralegals og PA’er”

 

Konferencen er fyldt med faglig viden, redskaber, digitale indsigter samt inspiration til nye måder at gøre tingene på, foruden stærke metoder til at mindske stress og personlige barrierer, øge arbejdsglæden og det gode samarbejde.

Underviserne på konferencen er nøje udvalgt med henblik på at give ekspertviden og inspiration fra mange forskellige vinkler. Der er således indlæg både fra advokater, direktører, sekretariatschefer, erhvervssociologer og HR-konsulenter, som alle deler ud af deres ekspertviden samt erfaringer.

Konference for advokatsekretærer, Paralegals og PA’er” d. 24. marts.

 

JUC oplever allerede nu særdeles stor efterspørgsel på denne konference, så skynd dig at sikre din plads.