Alle arrangementer afholdes med respekt for Covid-19. Digitale muligheder for deltagelse

07.09.2020
JUC afholder alle arrangementer med respekt for myndighedernes retningslinjer og med digitale muligheder for deltagelse.

Hos JUC følger vi hele tiden myndighedernes nyeste anbefalinger vedrørende Covid-19. Vi er stærkt fokuserede på, at alle vores events afholdes med stor sikkerhed.

Den seneste udmelding fra myndighederne er, at der pr. 7. september 2020 kan afholdes afholdes forsamlinger på op til 50 personer. Vi har derfor sat en grænse på 50 personer på samtlige af vores arrangementer indtil forbuddet hæves.

For de deltagere, som fortrækker at deltage digitalt, har vi på en række events åbnet op for direkte online fjermundervisning. Læs mere herunder.


Kurser

Alle kurser afvikles som normalt ved fysisk fremmøde med god afstand, men du kan også vælge at tage kurset som direkte online fjernundervisning, hvor du deltager via din computer i realtid. Giv os besked om dit ønske ved tilmelding. 
 

Netværksmøder 

Alle netværksmøder foregår nu ved fysisk fremmøde med god afstand.


Konferencer

Alle konferencer afvikles som normalt ved fysisk fremmøde med respekt for afstand og forsamlingsforbuddet. Du kan også vælge at deltage som direkte online fjernundervisning, hvor du deltager via din computer i realtid. Giv os besked om dit ønske i god tid inden afholdelse. Nogle af konferencerne er rykket til en ny dato pga. Covid-19. Se et overblik over vores konferencer og de nye datoer for afholdelse her.