Alle arrangementer afholdes som før Covid-19. Nye digitale muligheder for deltagelse

08.07.2020
JUC er kommet ud af Coronakrisen og har fuldt hus med nye digitale muligheder.

Hos JUC følger vi hele tiden myndighedernes nyeste anbefalinger vedrørende Covid-19. Vi er stærkt fokuserede på, at alle vores events afholdes med stor sikkerhed.

Den seneste udmelding fra myndighederne er, at der pr. 8. juli 2020 blev åbnet op for fysisk fremmøde for forsamlinger på op til 100 personer og fra 8. august 2020 for forsamlinger på op til 200 personer.

For de deltagere, som fortrække at deltage digitalt, har vi på en række events åbnet op for direkte online fjermundervisning. Læs mere herunder.


Kurser

Alle kurser afvikles som normalt ved fysisk fremmøde, men du kan også vælge at tage kurset som direkte online fjernundervisning, hvor du deltager via din computer i realtid. Giv os besked om dit ønske ved tilmelding. 
 

Netværksmøder 

Alle netværksmøder foregår nu ved fysisk fremmøde.


Konferencer

Alle konferencer afvikles som normalt ved fysisk fremmøde, men du kan også vælge at deltage som direkte online fjernundervisning, hvor du deltager via din computer i realtid. Giv os besked om dit ønske i god tid inden afholdelse. Nogle af konferencerne er rykket til en ny dato pga. Covid-19. Se et overblik over vores konferencer og de nye datoer for afholdelse her.