Anne Marie Abrahamson gentager det populære kursus i ansættelsesret

Anne Marie Abrahamson gentager det populære kursus i ansættelsesret
27.09.2017
Oplev to fulde kursusdage, hvor der sættes fokus på lovgivning og praktiske problemstillinger, med en af landets førende kvinder inden for ansættelsesret.

Bliv i stand til at håndtere ansættelsesretlige regler og tvister optimalt og effektivt, når Anne Marie Abrahamson gentager det populære Ansættelsesretligt Grundkursus.

Med opsving i dansk økonomi, øget vækst og et voksende antal af online jobannoncer, er der udsigt til en forventet stigende beskæftigelse. Denne fremgang giver anledning til at få opdateret sin viden inden for de dynamiske og aktuelle ansættelsesretlige rammer.

JUC har inviteret en af landets førende kvinder til at dele ud af sin omfattende erfaring; Anne Marie Abrahamson, advokat og partner hos Lundgrens, der har speciale i dansk ansættelsesret og forståelsen for alle aspekter heri. Ligeledes er Anne Marie også praktiserende inden for internationale ansættelser og transaktioner, hvor hun rådgiver både danske og udenlandske klienter om ansættelsesretlige spørgsmål.

På grundkurset sætter Anne Marie fokus på at give deltagerne en udførlig indføring i ansættelsesrettens væsentligeste regler og udfordringer. Områder som ansættelse af en medarbejder, emner under ansættelsen og forhold i forbindelse med opsigelse eller bortvisning, bliver gennemgået på dette attraktive to-dags kursus. En absolut enestående mulighed for at blive ført professionelt og målrettet gennem processen, lige fra introduktionen til ansættelsesrettens regler til håndtering af ansættelsesrettens tvister.

Så beskæftiger du dig med ansættelsesretlige problemstillinger i hverdagen, som jurist, advokat, arbejdsgiver, organisationsansat, tillidsrepræsentant eller HR-medarbejder, kan du se frem til at blive orienteret inden for dit alsidige område.

Leder du efter flere kurser inden for Ansættelsesret og arbejdsret, kan du se en oversigt her.