Digital behandling af civile sager bliver en realitet til efteråret

30.06.2017
Efter den nye og forbedrede version af minretssag.dk er oppe, forventer Domstolen, at digital behandling af civile sager bliver taget i brug i flere og flere retter i løbet af efteråret 2017.

Digital behandling af civile sager har været i pilotdrift ved retten i Horsens og Vestre Landsret i et godt stykke tid, men nu er en ny og forbedret version af minretssag.dk i drift i begge retter.

Selv om der stadig er enkelte fejl og mangler ved minretssag.dk, forventer Domstolen, at den digitale behandling af civile sager vil blive taget i brug i løbet af efteråret 2017 i flere og flere retter. Den kommende version af minretssag.dk indeholder forbedringer, der er lavet på baggrund af tilbagemeldinger på pilotportalen.

En af de nye muligheder på minretssag.dk er, at man kan styre adgangen til sager. Det er altså muligt at bestemme, hvem der skal have adgang til en given sag, hvilket har været efterspurgt i pilotforløbet.

Du kan allerede nu tilmelde dig et af vores fire kurser Sagsportalen er i gang –​markant ændring af retssagen i både København og Aarhus. Så er du klar til at arbejde hurtigt og effektivt med minretssag.dk: