For femte år i træk! Kom i selskab med Professor Robert Bordone fra Harvard Law School

For femte år i træk! Kom i selskab med Professor Robert Bordone fra Harvard Law School
17.10.2019
For femte år i træk har JUC inviteret professor Robert Bordone fra Harvard Law School til Danmark for at gennemføre en eftertragtet workshop inden for forhandling, samt en helt ny efterfølgende masterclass.

De seneste 4 år har en række advokater, ledere og forretningsfolk haft fornøjelsen af at lære strategisk forhandling af Professor Robert Bordone på JUC’s Negotiation Workshop. Robert er kendt som en af de førende eksperter inden for forhandling i verden, og han er desuden grundlægger af Harvard's Negotiation & Mediation Clinical Program.

Da arrangementet har været udsolgt og topevalueret alle 4 år, inviterer vi nu endnu engang til ”Negotiation Workshop den 16. og 17. marts 2020 med Robert Bordone og hans nye medunderviser Kyle Glover, der også tidligere har undervist på Harvard Law School.

 

Ny masterclass


Udover vores 2-dages workshop udbyder vi også den helt nye masterclass ”Managing groups and leading teams – lessons from negotiation” den 18. marts 2020, hvor Robert Bordone og Kyle Glover går i dybden med samspillet mellem ledelse, strategi og forhandling.

På masterclassen kan du få nye værktøjer til at matche kravene for strategisk ledelse i et krævende performancemiljø, hvor du konstant skal jonglere din tid mellem klienter, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Læs mere


Du kan læse meget mere om vores ”Negotiation Workshopher og vores masterclass ”Managing groups and leading teamsher.

Vi forventer massiv efterspørgsel efter begge arrangementer, så vent ikke for længe med at sikre dig en plads!

Vil du høre mere om Professor Robert Bordone, kan du også lytte til et interview med ham fra JUC’s podcast lige her.