JUC inviterer til jul på Axelborg

JUC inviterer til jul på Axelborg
02.10.2017
Vi gentager successen ”Julekurser med kursusgaranti” fra 2016 og holder den 28. og 29. december 2017 to kursusdage med Lars Lindencrone Petersen.

Kom med til jul på slottet, når Lars Lindencrone Petersen følger op på året, der gik 2017.

På JUC's julekursus har vi samlet de mest interessante og aktuelle emner for advokatstanden, som har været oppe at vende i år. Lovprogrammet for folketingetssamling 2017/18 byder på mange spændende områder... fortsættes når det er offentliggjort...

Lars Lindencrone Petersen er ansvarlig for Bech-Bruuns vidensarbejde, herunder kommercielle kontrakter, konfliktløsning, konkurs og rekonstruktion. Som en af de førende teoretiker på det insolvensretlige område, løser Lars en række opgaver i forbindelse med rekonstruktioner og behandlingen af konkursboer. Ydermere har Lars været formand for en række lovforberedende udvalg samt næstformand i Pengeinstitutankenævnet og tidligere formand for Undersøgelseskommissionen om skattefradragssagen. Derudover er han netværksleder på JUCs netværk i Procedure og Procesret i samarbejde med John Larsen, der er dommer.

Leder du efter flere kurser inden for Familie- og arveret, så se mere her.