Jul på Axelborg

Jul på Axelborg
27.11.2019
Den 17. og 18. december 2019 inviterer JUC igen til jul på Axelborg i selskab med Lars Lindencrone Petersen fra Bech-Bruun.

JUC’s julekurser har gennem de seneste år opnået stor popularitet, hvorfor vi i samarbejde med den deltagerroste underviser Lars Lindencrone Petersen har valgt at gentage successen igen i år.

Det var særligt i år 2016, at JUC oplevede stor efterspørgsel på julekurserne, hvilket til dels var grundet den 3-årige efteruddannelsesperiode, som udløb for mange advokater.

Den 31. decemeber i år udløber den 3-årige efteruddannelsesperiode igen for en stor mængde af advokater. Derfor er disse særlige julekurser ikke blot en enestående mulighed for at komme i julestemning, men også en god mulighed for at opnå sidste faglige opdatering eller obligatoriske efteruddannelse i 2019.

 

Kom i julestemning på kurserne
 

Det behøver ikke at være tungt og kedeligt at indhente de sidste efteruddannelseslektioner, og i den forbindelse har vi samlet de mest interessante og aktuelle emner for advokatstanden, som har været oppe at vende i år.

På vores Julekursus i omstødelse”, får du en grundig gennemgang af konkurslovens regler om omstødelse samt indblik i, hvilke situationer kurator skal iagttage en frist for at rejse et omstødelseskrav.

Derudover er vores "Julekursus om advokathonorarer, sagsomkostninger og forældelse" din enestående mulighed for at få dybere indsigt i udfordringer, som har aktuel betydning for advokater og deres førelse af retssager.

 

Læs mere om JUC's julekurser med Lars Lindencrone Petersen fra Bech-Bruun nedenfor: 

Kurserne er målrettet advokater og fuldmægtige, som arbejder med konkursbehandling i praksis, samt retssager, herunder personskadesager. Du kan læse mere og tilmelde dig her:

Julekursus i omstødelse” d. 17. december 2019.

Julekursus om advokathonorarer, sagsomkostninger og forældelse” d. 18. december 2019.

JUC oplever igen i år stor efterspørgsel på kurserne, så skynd dig at sikre din plads!